Offerte aanvraag

Trappenhuizen

Met plezier verzorgen wij een goede schoonmaak van portieken, trappenhuizen en gallerijen voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties. Ook hierin hebben wij een jarenlange ervaring en wordt de invulling en frequentie samen met u op maat afgestemd. Een door ons periodiek schoongemaakt portiek treedt u binnen met een fris gevoel!

Frizz binnenkomen

Met een gereinigde portiek creëert Frizz voor u een representatieve uitstraling en een frisse en schone omgeving. Dit is niet alleen een aangenaam welkom voor de bezoekers, maar ook voor de gebruikers zelf. Aangezien het natuurlijk vanwege de hoogte altijd lastig is om dit schoon te maken is het verstandiger om dit door een schoonmaakbedrijf te laten doen. Wij hebben hier voldoende gereedschap voor en kunnen met alle gemakken tot grotere hoogtes komen. 

Glasbewassing

Binnen uw portiek zorgen wij ook voor de glasbewassing. Zodat uw portiek niet alleen schoon en fris is, maar ook de ramen streeploos gewassen zijn en het echt een fijne entree word voor de mensen. 

Bekijk onze projecten