Offerte aanvraag

Diensten

Voor (specialistische) schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden schakelt u de Frizz Schoonmaak Groep in. Hieronder ziet u een greep uit onze diensten.

Kantoren (interieur)

Een schoon kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk zijn. Wij maken niet alleen schoon, we verzorgen bijvoorbeeld ook de interieurbeplanting.
Lees meer…

Glasbewassing

Met de traditionele ladder, emmer en spons staan wij altijd voor u klaar. Voor lastig bereikbare plekken gebruiken wij osmose. Uw glas ziet er bij ons altijd verzorgt uit.
Lees meer…

Industriële reiniging

Wij verzorgen de schoonmaak aan of in uw gebouw, te denken aan wandbeplating, kunststof delen, kozijnen, lichtstraten, verlichting, reclame etc. 
Lees meer…

Ongedierte bestrijding

Last van wespen, ratten, vliegjes, zilvervisjes of andere ongewenste diersoorten? Frizz verzorgt professionele gecertificeerde plaagdier wering en bestrijding. 
Lees meer…

Schilderwerk reinigen

Voor een goed onderhoud van uw houtwerk is  het essentieel om alles periodiek te reinigen. Hierdoor heeft uw houtwerk ook minder vaak een schilderbeurt nodig. 
Lees meer…

Trappenhuizen

Voor de schoonmaak van portieken, trappenhuizen en gallerijen voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders en woningbouwcorporaties.
Lees meer…

Specialistische reiniging

In de industrie vormen installaties en machines het hart van de productie. Regelmatige reiniging is van levensbelang zodat alles goed blijft werken.
Lees meer…

Neem contact op
of vraag een offerte aan

Schoonmaak en onderhoud, twee woorden die alle werkzaamheden van Frizz beschrijven. Van kantoren tot aan particuliere panden worden goed verzorgd. De mannen van Frizz weten precies de juiste oplossing voor elke klus.