Offerte aanvraag

Industriële reiniging

Voor schoonmaak aan of in uw gebouw, te denken aan wandbeplating, kunststof delen, kozijnen, lichtstraten, verlichting, reclame etc. kunt u contact met ons opnemen. Machinaal of gewoon ouderwets handwerk. Wij verzorgen het graag voor u.

Interieur

Voor het reinigen van uw interieur maken wij gebruik van milieubewuste reinigingsmiddelen. Voor de diverse werkzaamheden die wij binnen uw gebouw kunnen uitvoeren zorgen wij voor een strak schema en bespreken wij van te voren goed met u af wat uw wensen zijn. Zodat iedereen weer tot een schone werkplek beschikt.

U kunt kiezen voor een éénmalige of periodieke schoonmaakbeurt. Dit gaat om de vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, wanden, kozijnen etc.

Exterieur

Wilt u graag de buitenzijde van uw gebouw gereinigd hebben? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Met onze materialen kunnen wij uw gehele gebouw schoonmaken en glasbewassing uitvoeren tot een hoogte van 15 meter.

Frizz schoonmaak groep is al jaren gespecialiseerd in dit werk en zorgt er dan ook voor dat alles zorgvuldig gebeurd. Heeft u vragen over een schoonmaak klus of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte op. 

Bekijk onze projecten