Offerte aanvraag

Specialistische reiniging

In de industrie vormen installaties en machines het hart van de productie. Regelmatige reiniging is van levensbelang zodat alles goed blijft werken.
De specialisten reinigen uw machines en productiesystemen deskundig op locatie. Efficiënt. Professioneel. Milieuvriendelijk.

Wat is specialistische reiniging?

De levensmiddelenindustrie, auto-industrie, garages en onderhouds- en revisiebedrijven maken allemaal gebruik van industriële reiniging. Bij industriële reiniging worden vaak zware chemische middelen gebruikt. Het moet efficiënt gebeuren, zodat het productieproces zover mogelijk kan doorgaan. Hiervoor leveren we maatwerk. Daarbij is de combinatie van middelen, technieken en de te reinigen materialen bepalend voor het resultaat van de reiniging.

Wanneer heb je specialistische reiniging nodig?

Industrieel reinigen is in bepaalde sectoren verplicht vanwege hygiëne- en veiligheidsprotocollen. Als gewone schoonmaaktechnieken teveel risico opleveren, of als er zware vervuiling opgeruimd moet worden, dan wordt industriële reiniging toegepast.

Professionele specialistische reiniging

Bij industriële reiniging is efficiënt werken belangrijk. Zeker als het productieproces stilgelegd moet worden voor de reiniging. Hoe korter de onderbreking van de installatie duurt, hoe beter. We plannen elke inzet op een manier die zo weinig mogelijk van invloed is op het primaire productieproces.

Specialistische reinigers

Onze VCA-gecertificeerde medewerkers reinigen je installaties veilig en efficiënt. Slimme oplossingen en betrouwbare diensten maken ons tot de ideale partner voor jouw bedrijf.

Wat is Softwash nou eigenlijk?

Softwash is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare chemie. Middels deze methode worden schimmels, algen, organische vervuiling, mos en bacteriën aangepakt en dit zorgt ervoor dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.

Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans is op schade aan het te reinigen oppervlak. Nog een groot voordeel is dat de vervuiling bij de wortels wordt aangepakt, hierdoor blijft het te reinigen oppervlak soms wel 3 tot 5 keer langer schoon.

Bekijk onze projecten